Kermis weekend K.V. de Keatsebal Wijnaldum 2012.

Beste Winamers,

Voor je het weet is het weer zo ver. Zo halverwege ieder jaar organiseert kaatsvereniging “De Keatsebal” weer het jaarlijkse kermisweekend. Traditiegetrouw altijd het weekend gekoppeld aan de laatste zaterdag van juni. Dit jaar op de dagen 29 en 30 juni en 1 juli. Het feest staat bol van activiteiten en is bedoeld voor haar leden maar zeker ook voor ALLE inwoners van Wijnaldum (en omstreken).


Kaatsen, muziek, draaimolen / zweef, schiettent, sport en spel, allemaal staat het weer op de agenda. Als vanouds weer een gevarieerd programma dus. Voor nadere informatie zie elders in dit blad.

Wij doen een oproep aan alle Wijnaldumers gedurende deze dagen vlaggen uit te hangen en de huizen / straten mooi te versieren zodat Wijnaldum een gezellige en feestelijke sfeer uitademt.

Dus op naar het kaatsveld of dorpshuis en geniet mee als deelnemer (wel of niet geoefend) of bezoeker. Leer zo uw dorpsgenoten kennen en feest mee! Wij begroeten u graag bij onze festiviteiten en wensen alle Wijnaldumers geslaagde en gezellige Kermisdagen toe!

Bestuur K.V. “de Keatsebal” Winaam

 
Free business joomla templates