Straatkaatsen Wijnaldum

Afgelopen week werd er op woensdag, donderdag en vrijdag het jaarlijkse straatkaatsen gehouden. Ondanks het onstabiele weer en de stevige buien zijn alle drie de avonden droog verlopen. Met iets minder deelname als voorgaande jaren en door het wisselende en frisse weer ook iets minder publiek werd er toch fanatiek gekaatst. In beide categorieën was er een verliezersronde.


Op woensdagavond werd er door de jeugd gekaatst. Door het leeftijdsverschil zijn hier toch wel grote verschillen tussen de diverse kaatsters. Roan Hooghiemster kaatst regelmatig is was dan ook oppermachtig. Hij wist samen met Maud Hauser, die voor het eerst meedeed, de krans te winnen.

Bij de senioren was er door weinig opgave van de dames besloten om de dames en heren door mekaar te loten. Op donderdagavond gingen we met 10 partuur los. Blijkbaar was er goed geloot want er werd op een enkele partij na spannend gekaatst. Veel eersten werden pas op 6-6 beslist. Na ook een spannende finale (5-4-, 6-4) werd uiteindelijk de 1e prijs gewonnen door Simon Broekstra en Leontien Copini.

Uitslagen

Jeugd:

1e Roan Hooghiemster en Maud Hauser
2e Renske Vink en  Ate Peeringa

Verliezersronde jeugd

1e Dylan Koel en Damian Ligthart
2e Yvette Meirink en Mandy Ligthart

Senioren

1e Simon Broekstra en Leontien Copine
2e Eedse Nauta en Rients Peeringa
 
Verliezersronde senioren

1e Anton Ligthart en Sheila van Veldhoven
2e Hielke de Jong en Karin Nauta
 

 
Free business joomla templates