Rabobank Clubkas Campagne weer van start!

K.V. Keatsebal Winaam doet mee aan Rabobank Clubkas Campagne! Een initiatief van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland die al hun  leden de kans geeft hun stem uit te brengen op clubs die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op onze club uitgebracht worden, hoe meer sponsorgeld wij ontvangen!

Kom in actie en stem op ons!

Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland draagt het verenigingsleven een warm hart toe. En daarom organiseert zij jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne. De basisgedachte is dat leden bepalen welke clubs een bijdrage ontvangen. Keatsebal Winaam doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen
Van 25 maart tot en met 3 april kunnen leden hun stem uitbrengen op hun favoriete clubs via rabobank.nl/lnwf. Begin maart ontvangen leden een persoonlijke uitnodiging om te stemmen. Als alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het totaalbedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per stem duidelijk. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage voor een club.

Oproep aan iedereen
Ben jij lid van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland? Breng dan je stem uit op onze club. Klant, maar geen lid? Word lid voor 1 februari en stem ook. Vergeet niet aan je familie en vrienden te vragen om hun stem uit te brengen op onze club. Elke stem is geld waard!

Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne en het lidmaatschap van de Rabobank vind je op rabobank.nl/lnwf.

 

 
Free business joomla templates