Geslaagd kermisweekend in Wijnaldum 2015

Vrijdagmiddag was er de Klaas Meirink kaatspartij voor de jeugd. Er hadden zich maar liefst 7 partuur aangemeld bij de welpen en bij de schooljeugd stonden 4 partuur op de lijst.
Om 18.00 uur kon de voorzitter de prijzen uitreiken aan de prijswinnaars.

Vrijdagavond was er weer het zeskampspektakel met als thema ‘Champions Leaque’. De dames Josine,Wilma en Geertje hadden weer een gevarieerd programma in elkaar gezet voor de 5 ploegen die zich  hadden aangemeld,een waar spektakel waar het hele dorp op af kwam.

Zaterdagmorgen was er voor de jeugd een kinderprogramma in de feesttent en begon om 12.30 uur de Pieter Okkinga partij, een 1e klas kaatspartij v.f voor heren. Op de lijst stonden maar 8 partuur en dit vind het bestuur in Winaam maar karig voorheen waren het er 12 volwaardige parturen.
Zaterdagavond was er live muziek in de tent en dit feestje duurde tot in de late uurtjes.|

Zondag  was er de grote merke ledenpartij voor dames en heren vanaf 14 jaar. Maar liefst 8 partuur bij de heren en 4 bij de dames hadden zich hiervoor opgegeven. In de finale begon het nog even lekker te spetteren maar voor de rest was het prima weer op het smoeke kaatsveld van Winaam. Na afloop een gezellige nazit met D.J Bram Visser.

K.V de ‘Keatsebal’ kan weer terugkijken op een zeer geslaagd kermis weekend.
Met dank aan alle sponsoren en vrijwilligers.

 

 
Free business joomla templates